Ünnepi testületi ülés
Közélet

Ünnepi testületi ülés

A Város Napja alkalmából ünnepi testületi ülést rendeztek a Hősök ligetében. A képviselő-testület által odaítélt Kiskunhalas Városért díjakat is ezen ünnepség keretében adták át a kitüntetetteknek. Ebben az évben Péter Imréné, valamint a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar vehette át a rangos elismerést.

 
Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere ünnepi köszöntőjében kiemelte az év során eddig elért eredményeket, s felvázolta, milyen fejlesztéseket, célokat helyeztek kilátásba a testülettel az elkövetkező időszakra.
testul01
Péter Imrénét dr. Bognérné Nagy Éva önkormányzati képviselő méltatta. Kiemelte a pedagógus több évtizeden át végzett kimagasló munkáját. Szót ejtett azokról a kiállításokról, rendezvényekről, diákprogramokról, melyeket mind a díjazott szervezett meg.
testul04
A tesület szintén Kiskunhalas Városért címet adományozott a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekarnak, akiknek eddigi történetét, munkásságát Szőke Antal, a város díszpolgára osztotta meg a jelenlévőkkel.
testul03
Kulturális produkciók színesítették az ünnepi testületi ülést. A halasi zenészek mellett a Szabadkai Zeneiskola pedagógusai is előadtak pár klasszikus dalt. Nem késő kilátogatni még most sem a rendezvényre, hiszen egészen kora estig tartanak majd a programok.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Anda Péter