Elismerés a toborzó országfutásért
Közélet

Elismerés a toborzó országfutásért

Emlékplakettet vehetett át Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megyei irodavezetőjétől, Durgó Tamástól a képviselő-testület nyílt ülésének elején. A százados azt mondta, hogy a város nagyon sokat tett azért, hogy sikeres legyen a toborzó országfutás helyi állomása.

 
 
2016 kilométert tettek meg a Magyar Honvédség toborzó országfutásán a résztvevők. A rendhagyó esemény egyik állomása Kiskunhalas volt, ennek kapcsán kért és kapott szót a csütörtöki képviselő-testület elején Durgó Tamás százados. A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megyei irodavezetője úgy fogalmazott, hogy városunk nagyon sokat tett a rendezvény sikeréért.
Ezért Vanyur Tibor ezredes, parancsnok emlékplakettet adományozott Kiskunhalasnak, amelyet Durgó Tamás adott át Fülöp Róbert polgármesternek. A százados megemlítette, hogy jó kapcsolat van a honvédség és a város között, sőt a Humán Szakképző Iskola 39 diákja már jelentkezett önkéntes műveleti tartalékos szolgálatra.
Jáger Levente
Fotó: Pozsgai Ákos