(►) A gyermekeké a hétvége
Közélet

(►) A gyermekeké a hétvége

Kora délelőttől tucatnyi programmal várták a szervezők a halasiakat a Sóstó partjára. Kétnapos gyermeknapot szervezett a Konok Kunok Motoros Klub.

A város egyik legnagyobb taglétszámú civil szervezete már a negyedik alkalommal épített igazi gyermekbirodalmat a tópartra. A ragyogó napsütésben több százan voltak már délelőtt a technikai, rendőrségi bemutatókon és zenés produkciókon.
gynap02
A vidám családi napra a határon innen és túlról is sokan eljöttek, közel harminc motoros klub és egyesület tagjai parkolták le motorjukat a tóparton. A vendégek részt vettek a motoros felvonuláson is, az Olajosok útján lévő kopjafánál emlékeztek meg az elhunyt motoros barátokról.
A délután folyamán a gyermekprogramokkal párhuzamosan megkezdődtek a koncertek, összesen hat csapat zenélt felváltva a nagyszínpadon.
gynap04
Vasárnap 10.30-kor kezdődik a programsorozat. Légvárral, ügyességi játékokkal, vattacukorral várják a gyerekeket a Konok Kunok. A programok lebonyolításához segítséget nyújt Kiskunhalas Város Önkormányzata valamint a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. Délután tejszínhabevő verseny is lesz majd a sok sportfeladat mellett, érdemes lesz ezen is részt venni majd.
Szöveg-videó: Bakos László
Fotó: Pozsgai Ákos (galéria)