A bölcsőde nagy napja
Közélet

A bölcsőde nagy napja

Ez volt az év legmozgalmasabb napja. A halasi Városi bölcsődében pénteken búcsúztatták el az óvodába készülő gyerekeket. Az intézmény életében ez mindig nagy esemény és egyben nyílt nap is, amikor a szülők, nagyszülők együtt játszhatnak a gyerekekkel.

 

 

 

Mint egy kerti parti. A halasi bölcsőde udvarán nagy volt a forgatag. A kicsik minden játékot megmutattak szüleiknek, de igen népszerűek voltak a rendőrök és a tűzoltók járművei is, amiket a különleges eseményre hoztak el bemutatni és kipróbálni. Az óvodába készülő gyerekek mellett az intézmény vezetője Garas Edit is búcsúzik a bölcsődétől, hamarosan nyugdíjba megy.

Mint mondta hiányozni fog neki az intézmény és köszöni az itt töltött éveket, de a jövőben most már unokázni fog.Az intézmény vezetését Miskei Beáta veszi át. A tényleges vezetőváltás augusztus elsején lesz, de már most folyamatban van a feladatok átadás-átvétele. Az új vezetőnő a terveiről azt mondta: folytatni fogja a hagyományokat. Hamarosan a bölcsődében is jön a nyári szünet, aztán készülnek a legapróbbak fogadására.

Fehér Erika

Fotó: Pozsgai Ákos (GALÉRIA)