Megérkeztek a halasi drukkerek Lyonba
Közélet

Megérkeztek a halasi drukkerek Lyonba

Továbbjutott a legjobb 16 közé a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság, így a ma kora esti, Portugália elleni találkozónak csak a csoportban elért helyezés lesz a tétje. A halasi drukkerek egy csoportja már megérkezett a Lyonba és nagyon várja azt, hogy bejusson a stadionba. Közben városunkban egyre több vendéglátóhelyen lehet drukkolni a kivetítők előtt.

 
 
 
Bordeaux-ban, Marseille-ben is kitettek magukért a magyar drukkerek, akik között nagyon sok kiskunhalasi is volt. Nekik is köszönhető, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 50 esztendő után továbbjutott csoportjából. Ma este hatkor Lyonban, a portugálok lesznek az ellenfelek, nekik élet-halál kérdés a jó eredmény, a magyarok pedig teher nélkül játszhatnak. Várhatóan megint több tízezer drukker biztatja majd a csapatot.
A halasi szurkolók is ott lesznek. Egymás után érkeznek a fényképek Franciaországból. Fejes Ferenc a facebookon jelentkezett be,  Bíró Zoltán és Szabó Sándor is megmutatta, hogy ismét lesz kiskunhalasi zászló a lobogótengerben. A halasi vendéglátóhelyeken pedig kivetitőkkel készülnek az estére és a válogatott további sikereire. Biztatjuk önöket, küldjenek fotókat, arról, hogyan szurkolnak a magyar válogatottnak!
Jáger Levente