Szent Iván napi vigalom: buli van!
Közélet

Szent Iván napi vigalom: buli van!

Délelőtt 11 órakor, a Lyra együttes gyermekkoncertjével indult el a Szent Iván napi vigalom a Sóstó partján. A legemlékezetesebb produkció a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekaré volt, amely a fellépést a tóban állva kezdte. Délután fél háromtól folytatódnak a programok, este pedig a tűzé lesz a főszerep. Az árusok és a vendéglátósok is felkészültek, nagyon népszerű a vízen járó labda is. Öt óra után érkeznek a veteránautósok és motorosok a vigalomra.

 
 
A kánikulai meleg, hideg italok és rengeteg program várja a Szent Iván napi vigalomra kilátogatókat a Sóstó partján. Az esemény a Lyra együttes gyermekműsorával kezdődött, a 40 éves zenekar a legvidámabb dalait hozta el. A Pro Urbe-díjas Városi Fúvószenekar a Sóstóban állva játszotta el Vangelis zenéjét, majd a színpadon folytatódott az egy órás koncert.
A Szenttamásról érkezett táncosok és énekesek vidám gyermekműsora csalt mosolyt az arcokra. Délután is folytatódnak a programok, az este és az éjszaka pedig a tüzeskedésé lesz. Az első galériánk elkészült. Ezért érdemes kilátogatni a tópartra: