A strand lányai
Közélet

A strand lányai

Sokan azért szeretik a halasi strandot, mert nyugis, kiváló a gyógyvize és itt vannak a környék legszebb lányai. A Halasi Tükörben pont azért indítottunk egy sorozatot, hogy megmutassuk, komoly értékei vannak a fürdőnknek. A nagymedence, a szabadtéri kismedence, a pancsoló, a szauna, a büfé, és a gyógyvizes medence is. A lányok nagy örömmel vállalták a fotózást, nem mindegyik fért bele az újságba, most ezekből a nem publikált képekből közlünk egy válogatást.

 
A halasi strandnak számtalan értéke van. Nyilván, van, aki elolvassa ezt a mondatot és legyint egyet. Pedig higgyék el, nagyon sokan pont azért járnak ide, mert nyugis. Ráadásul kiváló minőségű a vize. Azért az nem véletlen, hogy van olyan német család, amelynek több generációja már évtizedek óta ide jár. Sőt, kannában viszik a vizünket, mert azt mondják, gyógyhatása van. A fürdő vezetése pedig igyekszik minél komfortosabb környezetet varázsolni. A nyár előtt készült el a társasági élet egyik fontos helyszíne, a szabadtéri beülős medence, szép a sétány, az úszómedencében pedig bárki sportolhat.
astrandl
Ráadásul ha szerencséje van, akkor még a Juhász-lányokat is meglesheti edzés közben. A Halasi Tükörben azért indítottunk egy sorozatot, hogy ezekre az értékekre felhívjuk a figyelmet. Ebben voltak segítségünkre a szép lányok, akikről számtalan fotó készült. Nem mindegyik fért bele az újságba, ezért most a még nem publikált képekből közlünk egy válogatást. Közben azt se feledjük el, hogy a strandunkra is lehet szavazni az év fürdője választáson. 
Fotók: Anda Péter