Petivel báloznak Pirtón
Közélet

Petivel báloznak Pirtón

Az államalapítás ünnepének előestéjén utcabált rendeznek Pirtón. A rendezvényt a Művelődési Ház előtti parkban - eső esetén – az épületben tartják. A jótékonysági est sztárvendége: Polgár Peti humorista.


Pirtón már hagyomány, hogy augusztus 19-én utcabállal várják az érdeklődőket. A programok 20 órakor kezdődnek, a részvétel ingyenes, de adományokat köszönettel elfogadnak. A kínálatban tombola is szerepel a gasztronómiai csemegék mellett.

- Pirtó község megalakulásának évfordulójára emlékezve tartja a pirtói Vöröskereszt több évtizede az utcabált.  Idén is a polgármesteri hivatal előtti téren rendezzük meg. Fellépőként köszönthetjük Polgár Petit, különböző műsorok ismert humoristáját, aki az éppen aktuális slágerek zenéjére mondja, illetve énekli el kabarészövegeit. Vacsorát látványkonyhából választhatnak. Tombola, büfé és élőzene várja a mulatni vágyókat. A program eső esetén a Művelődési Házban lesz megtartva. A belépés díjtalan. A rendezvényen adománygyűjtést végez a Vöröskereszt  a tartósan betegek számára – tudtuk meg Ekéné Misándi Klára főszervezőtől.

Polgár Peti zenés humorista, parodista. Szívéhez legközelebb a dalok vicces átirata áll. Két éve a legendás Rádiókabaré állandó szereplője.

Szöveg: Pál László