Bulival köszöntötték a tanévet
Közélet

Bulival köszöntötték a tanévet

A szokásoknak megfelelően a Bibó István Gimnázium nyitotta meg a gólyatáborok sorát városunkban. A fiatalok és a leendő osztályfőnökök Kunfehértón töltöttek el három tartalmas napot.

 
A táborban a végzősök humoros feladatokat találtak ki, amit a gólyáknak végre kellett hajtaniuk. Volt például egy táborhimnusz, ami akármikor is csendült fel a nap 24 órájában, az „újoncoknak" azon nyomban fel kellett sorakozniuk  a tábor központjában, ahol aztán közös táncokban bizonyíthatták rátermettségüket a lelkes bibósok.
bibogolya02
Kérdésünkre a gólyák elmondták, hogy nagy izgalmakkal jöttek el otthonról, de már a tábor első perceiben kiderült, hogy a végzősök nagyon barátságosak, így hamar kiderült, hogy gyakorlatilag egy nagy, közös bulira lehet számítani az együtt töltött napok alatt.
bibogolya03
A héten a Szilády-gimnázium gólyái, majd a Szakképzési Centrum fiataljai veszik birtokba a Kunfehértói létesítményt. A mostani táborban készült interjúinkat a Halas Televízió Pont című magazinjának szeptember másodikai adásában láthatják az érdeklődők.
Szöveg-fotó: Szőri Attila