Pszicho témák halasiaktól halasiaknak - Beszéljünk róla
Közélet

Pszicho témák halasiaktól halasiaknak - Beszéljünk róla

Újfajta kezdeményezés indult városunkban. Erdélyi Ákos pszichológus hallgató és társai egy olyan fórumot hoztak létre, melynek keretein belül a halasi szakemberek bemutatkozhatnak, megoszthatják álláspontjaikat, mindezt nyíltan, a kiskunhalasi polgárok előtt.


Vállalásuk szerint ezzel a fórummal nem pusztán a szakmai közeg megmozgatása a cél, szeretnék, ha a halasiak egy tudományos, érthető előadásokkal tarkított beszélgetések során tudatosabban élnék életüket, megismerkedhetnek eltérő nézőpontokkal, aktuális témákban, odafigyelnének nemcsak fizikai, hanem szellemi egészségük megőrzésére is.
Nem csak előadásokat szeretnének tartani, hanem kerekasztal beszélgetéseket, interaktív helyzeteket teremtenek majd. A Beszéljünk róla magazin 19.30-kor kezdődő adásának ez lesz a témája, itt lesz a Halas Televízió stúdiójában Czakó Erzsébet pszichológus,klinikai gyermek szakpszichológus jelölt, Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó óvodapedagógus, grafológus, kommunikáció- és konfliktuskezelő disputa és az ötletgazda Erdélyi Ákos.
Szöveg: Bakos László