Ádám, a mozi teraszán
Közélet

Ádám, a mozi teraszán

Különleges meglepetés volt Szabó Ádám koncertje, aki a mozi árkádjának tetejéről adta koncertjét a 37. Szüreti Napok programsorozatában. A délután a népi hagyományok ápolásáé volt, a  színpad előtt pedig a Langaléta Garabonciások szereztek felnőtteknek és gyermekeknek vidám pillanatokat. Ahogy telt az idő, egyre többen lettek a téren, szinte hömpölygött a tömeg az árusok és a vendéglátósok standjai előtt.

 
Jól telt a délután Kiskunhalas főterén a 37. Szüreti Napokon. A menet beérkezése után a Langaléta Garabonciások különleges produkciója szerzett örömöt a nézőknek. Különlegesség volt, hogy a művészek bevonták a produkciójukba a közönséget is. 
A délután a népzenéé és a néptáncé volt. Egymás után érkeztek a fellépők a világot jelentő deszkákra. Érdekesség, hogy a legkisebbektől egészen az idősebb korosztályig mindenki képviseltette magát. A siker természetesen nem maradt el.
Szabó Ádám több tehetségkutatóban mutatta meg, hogy nemcsak a harmonika mestere, hanem kiváló énekes is. A halasi koncertje különleges helyszínen, a mozi árkádjának tetején volt. A több ezres tömeg nagy örömére mindkét területen megvillantotta képességeit. A tapsokból ítélve értékelte a közönség a produkciót.
A Szüreti Napok délutánjának egyik legnagyobb érdeklődését az élő szobor váltotta ki. A városháza mellett, a Borudvar felé vezető úton nagyon sokan csodálták és fényképezték a különleges bemutatót.  
A Margaret Island kellemes zenét játszik, az énekesnő Lábas Viki üde jelenség. Megnyerő személyisége és a dalok olyan érdekes kettőst alkotnak, amelynek hallatán, láttán elmosolyodunk. Kiskunhalast is meghódította a zenekar, a napsütés után volt Eső is, de csak a dalban...
Jáger Levente
Fotók: Anda Péter (GALÉRIA)