Magdi, ez felejthetetlen volt!
Közélet

Magdi, ez felejthetetlen volt!

Talán még sohasem voltak annyian Kiskunhalas főterén egyszerre, egy időben, mint Rúzsa Magdi koncertjén. Az énekesnő és zenekara pedig kitett magáért, bő másfél órát töltöttek a színpadon, és senkiben sem hagytak hiányérzetet. Egy remek koncert, a szimpatikus, a közönséget maximálisan kiszolgáló művésztől, akitől ha érzelmi húrokat penget, ha kőkemény rockot énekel, borsódzik a bőr és bizsereg a szív.

 
Felejthetetlen estével ajándékozta meg azt a sok ezer halasi és az ország minden szegletéből, sőt a határainkon túlról is ideérkező embertömeget Rúzsa Magdi. Egyszerűen tökéletes volt az a koncert, amelyet hallgatva az embernek olyan érzése támadt, hogy milyen kicsi a mi főterünk. Kinőttük a helyet, annyian voltunk.
 
Rúzsa Magdi egy nappal Budapest Parkban tartott nagykoncertje után nekünk is megmutatta, hogy miért van a legnagyobbak között. A közönséget maximálisan kiszolgálta. Nem csak a ledfal, a megkomponált fényorgia miatt volt ilyen érzésünk. Ott volt az összes dalban a szíve, a lelke. Még a kőkemény Highway to hell-t hallgatva olyan érzésünk támadt, hogy a szívét tette elénk.
Remek zenészek muzsikáltak a színpadon, ez tovább fokozta az élményt. Rúzsa Magdi mindent oda akart nekünk adni és ezt megkaptuk tőle. Kirobbanó energiával, mosolyogva, élvezte a fellépése minden egyes pillanatát. Olyan érzésünk volt, hogy ezen az estén csak nekünk énekelt. Pont úgy, mint április elején...
Jáger Levente
Fotók: Anda Péter (GALÉRIA)