Még idén  jön az új Kiskunhalas térkép
Közélet

Még idén jön az új Kiskunhalas térkép

Várhatóan még idén elkészül a legújabb térkép Kiskunhalasról, melyen helyet kapnak a legfrissebb közigazgatási információk is. Utoljára évekkel ezelőtt jelent meg térkép a városról, az azóta történt változások, utcanév módosítások miatt különösen időszerűvé vált az új kiadás.

 

Az új Kiskunhalas térképet az idén 25 éves, budapesti székhelyű Stiefel Eurocart Kft. készíti el, amely térképek kiadása mellett iskolai, óvodai oktató és fejlesztő eszközökkel foglalkozik, továbbá a Német Legamaster interaktív táblák kizárólagos magyarországi forgalmazója – mondta el weblapunknak Solymosi Ferenc területi igazgató.

A térképen a városi intézmények és társaságok mellett a Halason lévő vállalkozások, termelő és szolgáltató cégek, továbbá a legfrissebb közigazgatási információk is megjelennek, beleértve az utcákat házszámokkal és a közlekedési hálózatot. Fellelhetők lesznek ezen kívül a legfontosabb turisztikai információk, nevezetességek is.

Az ezer példányban megjelenő kiadvány – amellett, hogy segítheti a Kiskunhalasra érkező vendégeket, turistákat eligazodni a városban –, a gazdasági szereplők számára is komoly segítséget nyújthat a tervezésben. 

A térkép terjesztését részben az önkormányzat vállalta magára, de természetesen az ott reklámmal megjelenő cégek is kapnak példányokat. Korlátozott számban lehetőség van még hirdetés elhelyezésére is. Ez ügyben Solymosi Ferenc területi igazgatót kell keresni a 20/378-6503-es telefonszámon.