Benépesült a tópart (galéria)
Kultúra

Benépesült a tópart (galéria)

Helyi fellépők és országosan ismert sztárok is kilátogattak szombaton délután és este a soltvadkerti Bor és Sajtfesztiválra. A szervezők a könnyed zenei produkciók mellett idén is gasztrokulturális különlegességekkel várták az érdeklődőket.

 
A programot a Főnix Tánciskola tagjai és a kiskőrösi Thai-Chi csoport nyitotta. Ezt követően a Herth Jammers Company izzította fel a tóparti hangulatot. A hölgyek legnagyobb örömére színpadra lépett a megannyi musicalből jól ismert Bereczki Zoltán, akit többször is vastapssal jutalmaztak rajongói.
 
Majd egy erős stílusváltás következett, érkeztek ugyanis a hazai hip-hop élet krémjének számító Hősök, akik nem fogták vissza magukat többször is nyomdafestéket nem tűrő rímeket szórtak a vadkerti közönségre, de ezt a publikum láthatóan egyáltalán nem bánta, sőt...
 
Az esti órák első fellépője az egykori diszkókirálynő, Szűcs Judith volt. Legismertebb dalait, és egy-két új slágert is magával hozott a fesztiválra. A szombati nap vasárnap hajnalban zárult, a legkitartóbbak együtt bulizhattak a T-Band tagjaival.
 
Folytatás ma kora délutántól. Színpadra lép többek között Jolly & Suzy, Kis Grófo, a Gypo Circus és a programok zárásaként közel 120 perces élő koncertet ad a Csík zenekar.
 
Szöveg-fotó: Szőri Attila
 
{phocagallery view=category|categoryid=1363|limitstart=0|limitcount=0}