Csodájára járnak az emberek (videó)
Kultúra

Csodájára járnak az emberek (videó)

Napról-napra többen keresik fel a Bethlen Gábor téren egyre bővülő gigantikus motívumokat. A szegedi street art művészek egészen péntekig dolgoznak majd azon, hogy a Főtérbúcsúztató Fesztiválra elkészülhessen a sokakat ámulatba ejtő összkép.

 
Már közel 350-en fejtették ki pozitív véleményüket az INTERNETEN, amikor meglátták, hogyan is néz ki felülről a szegedi fiatalok által készített festmény. Többen viccesen azt is megjegyezték, kár tovább újítgatni a főteret, mindössze ennyit kellett volna már korábban is megtenni, hogy csodájára járjanak az emberek.
 
 
A street artosok még gőzerővel dolgoznak, hogy a pénteki Főtérbúcsúztató Fesztiválra minden motívum készen legyen. A közelgő bontás megkezdése előtt még egy hatalmas szabadtéri party-ra várunk mindenkit a Bethlen Gábor térre július 11-én (pénteken) 16 órától egészen kifulladásig.
 
Jöjjön el, és búcsúzzon el a „régi" főtértől ismerősei, barátai körében!
 
A Csipkefesztivál - Főtérbúcsúztató című miniprojekt a „Csipke-városközpont megújítása – Kiskunhalas belvárosi akcióterületének fejlesztése projekt (DAOP-5.1.2/A-09-2f-203-0001) részeként valósul meg.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Nagy-Apáti Ivett

Még több cikk

Sose halok meg?

Sose halok meg?

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal