Napsütés, remek programok a főtéren
Kultúra

Napsütés, remek programok a főtéren

Tegnap lehetetlenné tette az időjárás, hogy a városlakók közösen, szabadtéren búcsúztassák el a hamarosan bontásra kerülő Bethlen Gábor teret. Ma viszont 17 órától nincs megállás, mindenkit vár az ingyenes Főtérbúcsúztató Fesztivál!

 
Grillkülönlegességekkel, finom italokkal, ingyenes segway-jel, rodeóbikával és ugrálóvárral várunk mindenkit a főtérre szombaton délután. A színpadon egymást váltják majd a fellépők.
 
17 órától a Gypo Circus pörgeti fel a hangulatot, őket követi fél 7-től az Ének iskolájából jól ismert, soltvadkerti Kurcz Szandi. 19 órától közel hatvan percen keresztül adnak elő ismert slágereket az V. Pont Karaokeverseny döntősei.
 
Az esti műsorblokkot a 5 Non Bonds tagjai nyitják 20 órától, majd érkezik a T-Band, akikkel egészen éjszakáig lehet majd bulizni a „régi" főtéren.
 
Élő televízióközvetítéssel, sok-sok játékkal és nyereménnyel várunk minden kedves érdeklődőt délutántól egészen kifulladásig. A fesztivál eseményeit online is követni lehet majd EZEN a linken.
A Csipkefesztivál - Főtérbúcsúztató című miniprojekt a „Csipke-városközpont megújítása – Kiskunhalas belvárosi akcióterületének fejlesztése projekt (DAOP-5.1.2/A-09-2f-203-0001) részeként valósul meg.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos