Csoda volt a főtéren
Kultúra

Csoda volt a főtéren

Talán még a szervezők sem merték hinni, hogy ilyen élénk érdeklődés övezi majd a rossz időjárás miatt péntekről szombatra csúsztatott Főtérbúcsúztató Fesztivált. A délután öt órakor kezdődő programsorozatra érkező halasiak és környékbeliek színültig megtöltötték a bontás előtt álló Bethlen Gábor teret.

 
Két héttel ezelőtt kezdődtek meg a szervezőmunkák a főtérrekonstrukcióhoz kapcsolódó szabadtéri rendezvényre. Most már kimondhatjuk, a siker vitathatatlan. Rengeteg érdeklődő látogatott ki ma délutána  főtérre, és még ezekben a percekben is sokan buliznak a színpadi produkciókra.
 
foterielso 10
 
A nap során ingyenes koncertek, rodeóbika, segway, ugrálóvár és sok-sok finom étel, valamint ital várta az érdeklődőket. A színpadon egymást váltották a fellépők. Pillanatok alatt fergeteges hangulatot teremtettek a Gypo Circus tagjai, majd a soltvadkerti Kurcz Szandi ejtette ámultaba a közönséget.
 
foterielso 07
 
Ezt követően az ötödik Pont Karaokeverseny döntősei mutatták meg énekhangjukat. Az esti műsorsávban a 5 Non Bonds és a T-Band csapott a húrok közé. A buli még ezekben a percekben is javában zajlik, nem késő tehát elindulni a hamarosan bontásra kerülő főtérre.
 
A Csipkefesztivál - Főtérbúcsúztató című miniprojekt a „Csipke-városközpont megújítása – Kiskunhalas belvárosi akcióterületének fejlesztése projekt (DAOP-5.1.2/A-09-2f-203-0001) részeként valósult meg.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos (részletes galéria vasárnap várható)
 
{phocagallery view=category|categoryid=1368|limitstart=0|limitcount=0}