Nagy buli volt a vadkerti sörfeszten
Kultúra

Nagy buli volt a vadkerti sörfeszten

A Welcome zenekar óriási házibulija zárta a vadkerti Sör és Halfesztivál első napját. Az időjárásra nem lehetett panasz, a színpadon pedig egymást váltották a fellépők. A legnagyobb sikere a Welcome mellett az AB/CD zenekarnak, Nótár Mary-nak és Sub Bass Monsternek volt.

 
A brazil szambabemutató jól megadta a Sör és Halfesztivál első napjának alaphangját. A színvonalas produkció után a Kecelbeat robbantott és az öt fiatalnak még komoly sikerei lesznek majd a színpadokon.
 
A Tegnapi Emberek visszalopta a rock és a beat hőskorát a fesztiválra, majd Nótár Mary fellépésre megtelt a pódium előtti terület. A fiatal énekesnőnek óriási sikere volt. Sub Bass Monster pedig azt bizonyította, hogy még mindig nagyon sokan szeretik az általa képviselt műfajt és őt magát is. 
 
A Légy a kaktuszban koncertjével megkezdődött az rock és a bluesörület, a halasi együttes nagyon magas színvobalú zenével örvendeztette meg a közönséget. Az AB/CD nemcsak zenében, hanem küllemben is hasonlít a példaképre, az AC/DC-re. Remek koncertet adtak és pokoli volt a hasonlóság az eredeti és az itt hallottak között. A Welcome zárta a napot, még késő éjjel is százak énekeltek, táncoltak, a mulatság hajnalig tartott.
 
Hogy az időjárás mennyire befolyásolja majd a vasárnapot, nem tudni, de a szervezők tájékoztatása szerint a programok nem maradnak el. Fellép többek között a ByTheWay, Danics Dóra, Majka és Curtis, este kielnctől pedig élő R-Go koncert lesz.
 
Szöveg: Jáger Levente
Fotó: Szőri Attila
 
{phocagallery view=category|categoryid=1379|limitstart=0|limitcount=0}

Még több cikk

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal