Melinda sikerei Kapolcson
Kultúra

Melinda sikerei Kapolcson

Az ország legnagyobb művészeti fesztiválján is komoly érdeklődést vívott ki Király Melinda alkotásaival. Mint arról korábban beszámoltunk a kézműves ajándéktárgyak készítésével foglalkozó halasi fiatalasszony megmutathatta tehetségét Kapolcson, a Művészetek Völgyében is.

 
- Összességében azt kell mondanom, hogy nagyon jól sikerült a fesztivál - nyilatkozta a Halasmédia érdeklődésére Király Melinda, aki Kapolcson, a Művészetek Völgyében mutatkozhatott be kézműves ajándéktárgyaival. Honlapunk a közelmúltban mutatta be a halasi fiatalasszonyt, aki egészen figyelemreméltó, elegáns, ugyanakkor vidám alkotásait most a szélesebb művészetpártoló közönség előtt is megmutathatta Kapolcson. Király Melinda, kijelenthetjük, sikert aratott.
melindaportré
- Az időjárás nem volt mindig ideális, volt vihar, eső, de szerencsére azért sütött a nap is. Tíz nap alatt nagyon sok érdeklődő volt, sokaknak tetszettek a munkáim. rengeteg volt a pozitív visszajelzés. Megrendeléseket is kaptam, szóval megerősödött a hitem abban, hogy érdemes ezzel még komolyabban foglalkozni. Reményeim szerint a jövőben a hobbim lesz a munkám - fogalmazott Király Melinda.
 
Jáger Levente

Még több cikk

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal

Út lélektől lélekig

Út lélektől lélekig