Pannus színes, dalos Lyrája
Kultúra

Pannus színes, dalos Lyrája

Decemberben újabb gyermeklemezzel jelentkezik az idén 38 éves Lyra együttes. A hírt Csorvási Zoltán alapító tette közzé a közösségi oldalon, egyúttal az is kiderült, hogy a lemezborító illusztrálásában Czikkely Anna, Pannus segít majd.

 
Ötödik lemezére készül a Lyra együttes. Kiskunhalas patinás és több díjjal kitüntetett közössége decemberben jelenteti meg a Legyen álmod kerek erdő című albumot, amely elsősorban a gyermekeknek szól. A hírt Csorvási Zoltán alapító, zenekarvezető osztotta meg a közösségi oldalon. Az is kiderült, hogy a lemezen 18 dal kap majd helyet és különleges, könyvalakú lesz a borítója.
cizieliliyrabe
Ennek illusztrálásában, tervezésében a volt bibós diák, Czikkely Annak kap szerepet. Csorvási Zoltán örömmel újságolta, hogy a tehetséges fiatal igent mondott a felkérésre, úgyhogy biztosak lehetünk abban, nagyon különleges és egyedi lesz majd az új lemezborító. Czikkely Annával készült korábbi interjúnk a http://halasmedia.hu/index.php/online-hirek/koezelet/a-het-arca/11833-hangulatjatek-pannussal linken érhető el.
Jáger Levente
Fotók: facebook.com, Csorvási Zoltán

Még több cikk

Dallista Sass Szilviával

Dallista Sass Szilviával

Út lélektől lélekig

Út lélektől lélekig