Már csak Ön hiányzik a Sóstó partjáról
Kultúra

Már csak Ön hiányzik a Sóstó partjáról

Reggel 9-kor a Bethlen Gábor térről indultak el a Sóstóhoz az ezekben a percekben is zajló családi nap első résztvevői. A szervezők legnagyobb örömére már most rengetegen szórakoznak a tóparton, de persze még nem késő elindulni otthonról, hiszen a lényeg még csak ezután jön.

 
A reggeli órákban lovaskocsikkal, kerékpárral vagy éppen futva érkeztek meg az érdeklődők, versenyzők a tópartra. Városszerte tapssal, integetéssel fogadták a menetet a halasi emberek.
 
kezdi01
 
Ezekben a percekben gyújtották meg a bográcsok alatt a tüzet a csapatok, a tófürdő füves focipályája zsúfolásig megtelt a halászléfőző verseny résztvevőivel. Az illatok fantasztikusak, így már csak ezért is érdemes kilátogatni a rendezvényre.
 
A két sztárműsorvezető, Vágó Piros és Abaházi Csaba vezényletével mindjárt megkezdődik az egyik leginkább várt műsorszám, a Betyárolimpia. nincs hát mire várni, üljenek autóba vagy pattanjanak kerékpárra, és látogassanak ki a Sóstó Családi Napra!
 
kezdi02

A Csipkedd magad – Sóstó fürdő családi nap című miniprojekt a „Csipke-városközpont megújítása – Kiskunhalas belvárosi akcióterületének fejlesztése projekt (DAOP-5.1.2/A-09-2f-203-0001) részeként valósult meg.

Szöveg: szőri Attila
Fotó: Bereczki Zsolt