Kiskunsztságok
Kultúra

Kiskunsztságok

Ezzel a címmel nyílik fotókiállítás pénteken a Közösségek Házában. A 18 órakor kezdődő rendezvényen a Kiskunszt Fotóklub mutatkozik be az érdeklődők előtt.

 
A kiállítók között van Bíró Róbert, Daróczi Csaba, Ferincz János, Kiss Csaba, Márki Levente, Dr. Nagy Edit, Rózsa Tibor, Sasvári Ágota és Szabó Ákos, köszöntőt mond Daróczi Csaba EFIAP fotóművész. A tárlatot könnyűzene is színesíti, Roundabout formációt hallhatja majd a közönség.
 
A Kiskunszt Fotóklub Daróczi Csaba és Kis Csaba kezdeményezés alapján jött létre 2013-ban. Az alaptagok mellé 7 új fotós csatlakozott, de a létszám folyamatosan bővül, jellemzően Kiskunhalas, Soltvadkert környékén élő személyekkel.
kiskunszt
Havonta találkoznak, s értékelik a hozott alkotásaikat, kritikus szemmel. Témájuk gazdag: természet fotók, portrék s egyéb életképek szerepelnek a repertoárban. Ez az első közös kiállításuk, melyen személyenként 3-4 fotóval vesznek részt, és amely november 5-ig tekinthető meg a Közösségek Házában. Az ünnepélyes megnyitó tehát ma, október 17-én, pénteken 18 órakor lesz, melyen Kis Dávid és Kész Petra is közreműködik.
Vadkerti Mónika

Még több cikk

Húsvéti dallista

Húsvéti dallista

Út lélektől lélekig

Út lélektől lélekig

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal