Micsoda hangok!
Kultúra

Micsoda hangok!

Ha azt mondjuk: „a zsűrinek nehéz dolga lesz" az idei Pont Karaokeverseny mezőnyéből kiválasztani a legjobb hangokat, igen enyhén fogalmazunk. Eddig csak az volt bizonyos, hogy minden eddigitől többen szeretnének bekerülni a döntőbe, de a mai előválogató alkalmával az is kiderült, hogy a műsor történetének legerősebb énekescsapata küzd a Kistérség Hangja címért.

 
A paletta igen széles. Zsűri elé állt több általános iskolás gyermek is, de volt többgyermekes családanya, fotográfus, konyhai kisegítő és pizzafutár is a mezőnyben.
 
A halasi énekesek mellett érkeztek nevezők többek között Budapestről, Szegedről, Algyőről, Kecelről, Kecskemétről, Pécsről, Forráskútról és még sok településről. A szervezők legnagyobb örömére, a korábbi évek „törzsversenyzői" mellett sok új arc is feltűnt az előválogatón.
 
A Hardy-Horváth Mária és Csorvási Zoltán alkotta zsűri meghozta döntését, így 18 nevező már biztosan ott lehet a műsor idei döntőjében. A finalista énekesek nevét leghamarabb szerdán hozza nyilvánosságra a két zsűritag.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Bereczki Zsolt
 
{phocagallery view=category|categoryid=1423|limitstart=0|limitcount=0}