Íme, a döntősök névsora!
Kultúra

Íme, a döntősök névsora!

Az idei év sem múlhat el tehetségkutatás nélkül. A Halas Televízió stábja 2009 óta minden évben megszervezi a Pont Karaokeversenyt. A műsor hatodik évadára jelentkezők száma minden eddigi nevezési számot felülmúlt. A tét nem kicsi, hiszen a győztes most is egy saját CD-t készíthet el a Bendegúz Hangstúdió jóvoltából. Nézzük, kiknek drukkolhatunk idén!

 
A Hardy-Horváth Mária és Csorvási Zoltán alkotta zsűri már az első körben komoly feladatnak volt kitéve, hisz az előválogatón a  jelentkezők közül mindössze 18 énekest juttathattak be a döntőbe. Míg a műsor első évadaiban szinte csak városunkból és egy-két környező településről jöttek énekesek, idén szinte már több volt a vidéki nevező, mint a hazai. A halasi énekesek mellett érkeztek szereplők Budapestről, Szegedről, Balotaszállásról, Algyőről, Kecelről, Kecskemétről, Pécsről, Hódmezővásárhelyről és Forráskútról is.
 
A szakmai zsűri végül meghozta döntését, így a döntőben a következő énekesek mutathatják meg ismét produkciójukat: Bánfi Annamária, Károly Renáta, Kristó Krisztián, Tóth Marianna, Rapavi Rebeka, Kovács Viktória, Kovács Réka, Petes Gábor, Oláh Martina, Mondok Renáta, Vincze Rita, Szabó Borisz, Antal Katalin, Major Nóra, Tutsek Zuzsa, Bárkányi Zoltán, Pataki Violetta és Paplanos Ildikó.
 
A műsor felvételére most szombaton (október 25-én) kerül sor a Halas TV stúdiójában. A versenyzőket 14 órára várjuk a Bethlen Gábor térre.

Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Bereczki Zsolt