Jön a Hétvégi szerenád
Kultúra

Jön a Hétvégi szerenád

Hamarosan indul a Hétvégi szerenád. Új zenés szórakoztató kívánságműsort indít a Halas Televízió. Az első adás december 5-én jelentkezik. A Halasi Tükörben található meg az a szelvény, melyen üzenetet küldhetnek, illetve zeneszámot kérhetnek.

A szomszédos Vajdaságban nagy hagyománya van a televíziós, rádiós kívánságműsornak. 1986 óta töretlen sikere van az adásoknak és nem csak a helyi lakosság, hanem a világ több pontján élő magyar közösségek körében is népszerű. A zenés üdvözletbe decembertől a Halasmédia is bekapcsolódik. Már folynak a műsor előkészületei és készül a díszlet.

zenelista

Születésnapra, névnapra, valamilyen évforduló alkalmából vagy egyszerűen csak egy kedves gesztusként is lehet üzenetet és slágert küldeni. Az üzeneteket már most fogadja a Halas Televízió. A kért slágereket az e heti Halasi Tükörből lehet kiválasztani, egy 25-ös listából.

Mikulásra pedig megérkezik az első adás, amit kéthetente pénteken este 20 óra 30 perctől követ majd a többi. Az első szelvényt az üzenettel és a kért zeneszámmal legkésőbb december elsejéig kell eljuttatni a Halas Televízió szerkesztőségébe.

Fehér Erika

Még több cikk

(►) Sose halok meg?

(►) Sose halok meg?

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal