Paplanos Ildikó az Év Hangja
Kultúra

Paplanos Ildikó az Év Hangja

2014-ben már hatodik alkalommal rendezte meg a Halas Televízió stábja a Pont Karaokeversenyt. A nézők, olvasók két hónapon keresztül követhették a döntőbe jutott tizenhét énekes sorsát. Hétről-hétre újabb előadók csatlakozhattak a top9-es mezőnyhöz, a múlt hétvégi eredményhirdetésen pedig az is kiderült, kik állhatnak idén a képzeletbeli dobogó fokaira.

 
Természetesen a közönség idén is kiválaszthatta, melyik énekes produkciója sikerült legjobban. Facebookon és Instagramon is szép számmal érkeztek voksok. A publikum abszolút kedvence ebben az évben a mezőny legfiatalabb tagja, Vincze Rita volt, akire összesen 319 „like” érkezett.
 
karaoke2014eredmeny 04
 
Különdíjban a verseny történetének első budapesti énekesét, Kovács Rékát és a karaokeveteránnak számító, immár büszke édesapát, Szabó Boriszt részesítették az ítészek.
 
karaoke2014eredmeny 11mix
 
Bronzérmes helyen a Bibó-gimnáziumban tanuló Kovács Viktória végzett, másodiknak pedig a hódmezővásárhelyi Piaf-rajongót, Kristó Krisztiánt választották.
 
karaoke2014eredmeny 18mix
 
Azon talán senki nem lepődött meg, hogy 2014-ben az Év Hangja a zsűri egybehangzó véleménye alapján a keceli Paplanos Ildikó lett. Ő volt az, aki dalával a döntőben könnyekig hatotta Hardy-Horváth Mária operaénekesnőt. A fődíj egy saját demo CD elkészítésének a lehetősége a Bendegúz Hangstúdió jóvoltából.
 
karaoke2014eredmeny 31
 
A Pont profi szépségstábjának köszönhetően Ildikó látványosan átalakul, és egy egyedi borító is készül majd a koronghoz. A nyertes elárulta, hamarosan stúdióba vonul zenekarával, hogy mihamarabb kézben tarthassák első saját albumukat. A díjátadó összefoglalóját a Pont című ifjúsági műsor december 19-ei adásában láthatják az érdeklődők.
 
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos
 
{phocagallery view=category|categoryid=1477|limitstart=0|limitcount=0}