Történetek a fonóból
Kultúra

Történetek a fonóból

Dupla telt házzal ment a művelődési központban szerdán este a Történetek a fonóból advent táján című ünnepi összeállítás. A színművet a Vári Szabó István Szakközépiskola 9-10-11.-es dráma tagozatos diákjai mutatták be a művészeti iskolával és a balotaszállási citerásokkal együttműködve.

 
A nagy sikerű előadás az Adventi vásár – Zenés esték Kiskunhalason rendezvénysorozat egyik fő produkciója volt, mely Gárdonyi Géza: Karácsonyi álom című színművére épült. Czagányné Pásztor Anikó rendezőtől megtudtuk, bő három hét alatt vitték színpadra a produkciót sok-sok munkával.
 
nepsznmuu 06
 
A tanárnő ezúton is köszöni a munkát mindazoknak, akik segítették az előadás létrejöttét. Kiemelve Sáli Levente festőművészt az érzékletes, szép háttér elkészítéséért. Fésüsné Bakos Ágnes tanárnőt az énekek megtanításáért. A balotaszállási Sasheverő citeraegyüttest a zenei betétekért. Végső István, a művelődési központ vezetője régóta jó kapcsolatot ápol a zenekar tagjaival, így vállalásaikkal ők is jelentős mértékben támogatták az előadás színpadra vitelét.

A kreatív játék során a diákok is hozzájárultak ötleteikkel a darab színpadra viteléhez. A résztvevők lelkesek voltak, megmutatták színészi vénájukat. A közönség nagy tapssal jutalmazta humorral fűszerezett produkciójukat.

Kép-szöveg: Pál László

{phocagallery view=category|categoryid=1481|limitstart=0|limitcount=0}