Művészek a halasi standon
Kultúra

Művészek a halasi standon

Az Utazás Kiállítás 2015 forgatagában ismert művészek is meglátogatták a kiskunhalasi standot. Vendégeskedett nálunk Karda Beáta énekesnő és Kembe Sorel-Arthur színész, műsorvezető, szóvivő.

 

A kiskunhalasi standon tizenkét vállalkozás, cég várta a látogatókat. Karda Beáta évek óta visszatérő vendég a Hungexpón. Az énekesnő a kiállítások alkalmával évről évre felkeresi városunk standját. - Csak jó emlékeket őrzök Kiskunhalasról. Amikor a városban voltam fellépni, mindig remek volt a hangulat, még a Nap is sütött ránk. Emlékszem, vizuális típus vagyok.


A művésznő iparművészeti remekünk iránt is érdeklődik. Csodálja a csipkevarrók munkáit. - Egy csipkeangyalkát őrzök a lakásom egyik polcán. Feltűzve olyan, mintha repülne – mondja Bea.


Kembe Sorel-Arthur, akit a Jóban Rosszban sorozat Kálem doktoraként is ismerhetnek a nézők, szintén elfogadta meghívásunkat. Először járt nálunk, és szívesen kóstolta meg a kiváló rosé és vörös borakat. - Én a száraz borokat szeretem, és választom – árulta el a színész, műsorvezető, aki új feladatot vállalt.


- Elkezdtem dolgozni a Magyar Afrika Társaságnál, ahol szóvivő vagyok. Rengeteg feladatom van. Most egy orvosi missziót szervezünk Ugandába. Több nyelven beszélek. Ez mindig előnyt jelentett. Akár Magyarországon voltam, akár külföldön. Részt veszek eseményeken, ahol házigazdaként számítanak rám. Magyarországon is előnye van a többnyelvűségnek, külföldön meg pláne – tette hozzá Kembe Sorel-Arthur.
Pál László
Fotók: Bakos László, Pál László

{facebookpopup}