Van múzsa csókja?
Kultúra

Van múzsa csókja?

Másfél év aktív munka után az elmúlt év végén jelent meg Lakatos Levente új könyve, az Aktus című erotikus thriller. A népszerű szerző nem pihen: már készül következő kötetére, és közönségtalálkozókon vesz részt. Csütörtökön este Kiskunhalasra is ellátogatott.

Lakatos Levente tizenéves korától publikált különböző országos lapokban, majd könyvszerzőként is bizonyított. Első kötete, a Legyél sikeres fiatal! hét éve jelent meg saját kiadásában. Azóta szerződött író, és sorra jelennek meg nagy közönségsikert arató könyvei: Barbibébi, LoveClub, Bomlás és a legújabb, az Aktus.

Levente a találkozón elmondta, sokan kérdezik tőle, honnan jön az ihlet. Erre viccesen azt szokta válaszolni, hogy kiváltja a gyógyszertárban.

Lakatos Levente 07

- Az író minden pillanatban azt figyeli, miből lehet építkezni. A múzsa csókjában nem hiszek. Ha valaki leül írni, akár szöveget javítani, beindul egy mechanizmus – osztotta meg tapasztalatait.

A népszerű szerző Bomlás című kötete Aranykönyv lett. Levente nagyon örült az elismerésnek.

- Magasra tettem vele a lécet, így a következő, az Aktus sem lehetett középszerű. Hosszabb ideig írtam, mint amit a kiadó megszabott, de megérte – mondta.

Az író azt is elárulta, első regénye, a Barbibébi mérföldkő volt az életében. Most ezt szeretné folytatni.

- Nehéz úgy írni, hogy a kötetet rengetegen várják, de emellett különböző megméretések vannak és az olvasókkal is foglalkozni kell, amit persze szívesen teszek. A magánéletre is kell időt fordítanom, hogy ne pártoljanak el tőlem a szeretteim. Nehéz ezeket összeegyeztetni, de megoldom – fogalmazott.

Lakatos Levente 09

Kiskunhalason, a Közösségek Házában tartott író-olvasó találkozón Lakatos Levente dedikálta könyveit, és közös fotók készítésére is szívesen vállalkozott. A rendezvényt a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezte.

A helyszínen készített fotóinkat megújult Facebook oldalunkon tekinthetik meg.

Kép-szöveg: Pál László