Változtasd meg az életed!
Kultúra

Változtasd meg az életed!

„A csodákért csináld, a valóra vált lehetetlenekért, a ragyogó szemekért, a mosolyokért, amik az utadat kísérik. A nagy találkozásokért, amik mindent átírnak, és egészen odáig visznek, ahol helyed van.” /Oravecz Nóra/


Oravecz Nóra, Magyarország egyik leghíresebb bloggere, és sikeres fiatal írónője végre ellátogat városunkba. Április 23-án délután 5 órától tart előadást a Közösségek Házában, „Változtasd meg az életedet!” címmel.

Érezted már azt, hogy talán ennél jóval többet is kihozhatnál az életedből? Szeretnéd tudni, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a semmiből egy teljesen új világot építhess fel? Egy olyat, amiben boldog vagy? Ha igen, akkor itt a helyed! Az előadás leginkább azoknak szól, akik úgy érzik, megrekedtek, szeretnének boldogabb, teljesebb életet élni vagy egyszerűen csak időszerűnek látják életük teljes megváltoztatását, átírását. Hogyan sikerülhet ez lehetőségek, segítség, mások hite híján? Mi a titok? Mi szükséges valójában ahhoz, hogy a semmiből egy teljesen új világot építhess fel?

Ha tudni szeretnéd a válaszokat, gyere el te is Oravecz Nóra előadására! Jegyek március 23-tól elővételben kaphatók a Közösségek Házában.

Jegyárak:

Elővételben: 1500.-

Helyszínen: 2000.-