Kukucs....
Kultúra

Kukucs....

Az olyan népszerű előadások után, mint az Almafácska, a Csigaház vagy a Kuckómóka egy új, a halasi gyerekek által még nem látott darabot hoz városunkba a kecskeméti társulat. A Ciróka Bábszínház szinte már hazajár hozzánk, előadásaik mindig telt házas közönséget vonzanak a Közösségek Házába.

 
 
A „Kukucs” című kis darab, az első színházi élményt ígéri a  4 éven aluli gyermekeknek. Az állandó színházlátogató kicsik már jól tudják, csak 20 – 25 percet kell kibírniuk, míg lemegy a darab, és aztán birtokba vehetik a díszletet, játszhatnak a színészekkel, Szörényi Júliával és Apró Ernővel, és általuk is életre kelhetnek a szereplő bábok április 12-én, délelőtt 10 órától.
A Ciróka Bábszínház „Kukucs” című előadására jegyeket már lehet vásárolni a Közösségek Házában. Elővételben 1200 Ft, az előadás napján 1500 Ft-os áron. Érdemes azonban előre beszerezni a jegyeket, mert a színház korlátozza a beengedhető nézők számát, azért, hogy a gyermekek figyelmét a nagy tömeg ne vonja el az előadás mondandójától. Fél évestől 4 éves korú gyerkőcöknek ajánljuk elsősorban ezt a színházi mókát:
Ki lakik a házikóban? Gyertek, nézzük meg! Kopogjunk az ajtón, lessünk be az ablakon, szépen, lassan, óvatosan... Kukucs!
Vadkerti Mónika