Délután a legjobb…
Kultúra

Délután a legjobb…

A színházi évad újabb állomásához érkezett a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében. Kedden este a Fogi Bulvárszínház művészei Ray Cooney egyik komédiáját játszották, nagy sikerrel.

A Délután a legjobb egy fergeteges vígjáték. Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere kalandra készül. Azt tervezi, hogy az ellenzék vezérszónokának titkárnőjével tölt egy romantikus délutánt az elegáns Westminster Hotelben. A gondos szervezés ellenére a légyott rosszul kezdődik. Valóságos hazugságlavina indul el. Egyre jobban belebonyolódnak a kínos helyzetbe – a rossz lassan még rosszabbra fordul.

Harsányi Gábor (Richard Willey): - Egy miniszterhelyettest alakítok, aki egy kicsit csapodár. Nagyon szereti a nőket és jól pórul is jár. Amíg pórul jár, a közönség nagyon jól szórakozik.

délután02

Nyertes Zsuzsa (Pamela, Richard Willey felesége): - Mindig arra vágytam, hogy miniszter asszony legyek (nevet). Nagyon-nagyon jó kis szerep. Tele van humorral, pikáns. Még mindig szeretem a megcsalós feleségeket játszani. Ebben a darabban engem is csalnának, de nem jön össze.

Fodor Zsóka (Lilly Chatterton képviselő): - Nagyon szeretek vígjátékokban játszani. Ebben egy karakteres politikusnőt alakítok. Ez egy kisebb szerep, de én nagyon szeretem és nagyon jól érzem magam benne. Ahogy észrevettem, a közönség is nagyon szereti.

délután03

Beleznay Endre (Edward, a titkárnő férje): - A féltékeny férjet alakítom, bár nem is tudom, hogy az asszony megcsalásra készül, de valójában ez a helyzet. Több félreértés van, amitől csavaros a történet…

Az előadás legérdekesebb pillanatait itt tekintheti meg!

Pál László

Fotók: Anda Péter

{facebookpopup}