(►) Tekós osztály képe lett az idei legjobb
Kultúra

(►) Tekós osztály képe lett az idei legjobb

A Pont című ifjúsági magazin pénteki adásában végre kiderült, melyik kiskunhalasi osztály fotója volt az, amelyik a közönség mellett a zsűri tagjait is leginkább elvarázsolta. A győztes csoport a Városi Filmszínház jóvoltából részt vehet egy ingyenes „osztálymozizáson".

 
2015-ben első alkalommal hirdette meg a Halasi Média és Kultúra Kft. osztálykép versenyét. A résztvevőknek mindössze egy fotót kellett beküldeniük iskolai osztályukról. A közönség online voksolhatott, az öt legtöbb lájkot begyűjtő kép közül pedig egy háromtagú zsűri választott.
 
Ahogy az a mellékelt videóban is látható, a pénteki műsorban Kis Csaba fotós, Bakos László televíziós szerkesztő és Kószó János, a halasi filmszínház ügyvezetője kifejtette, melyik döntőbe jutott alkotás miért jó vagy milyen apróságokkal lehetett volna még tökéletesebbé alakítani.
 
A szakemberek végül úgy határoztak, hogy 2015-ben a legkreatívabb osztályképet a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Szakközépiskola és Gimnázium 11.a osztálya készítette el. A zsűri döntése alapján ők mehetnek el a Városi Filmszínházba egy teljesen ingyenes filmvetítésre. Kószó János elmondta, hogy a nyereményutalványt a mozi jegypénztáránál tudják átvenni a diákok, a kupon pedig június utolsó napjáig érvényes. Az ügyvezető azt is kiemelte, hogy ha a győztes osztály tagjai szeretnék, akár egy előre megbeszélt időpontban privát vetítést is tartanak nekik.

Még több cikk

(►) Sose halok meg?

(►) Sose halok meg?