Tankcsapdába estünk...
Kultúra

Tankcsapdába estünk...

Újabb zenei élménnyel gazdagodhatott Kiskunhalas. A 26 éves Tankcsapda óriási bulit csinált a városi sportcsarnokban. A több száz fős közönség soraiban tizenévesektől egészen a hatodik X-ig találhattunk csápoló, éneklő, hajat rázó rajongót. Amit Lukácsék csinálnak, arra igény van és meg kell hagyni rendkívül profi produkció, a szövegeknek pedig olyan mondanivalója van, amiket mindenki magáénak tudhat.

 
Valamivel kevesebb mint egy évtizede koncertezett utoljára Kiskunhalason a Tankcsapda. A rockerek, a szókimondó, ugyanakkor rendkívül tartalmas szövegeivel immáron 26 esztendeje zúzó együttes szombat esti bulija zenei élménnyel ajándékozta meg azt a több száz szerencsést, aki ott lehetett. A Csapda menedzsmentje profi, mindent megtesznek azért, hogy a koncertlátogató jól érezze magát. Komoly hang- és fénytechnika, relikviákat áruló kisbolt várta a tankosokat.
A Nomád zúzott először, ők aztán jók bemelegítették a csarnokot. Pontban kilenckor aztán elkezdődött a buli. Régi slágerek, az egyébként az októberi megjelenésének napján platinalemezzé avanzsált új album dalai szólaltak meg, mégpedig igen jó minőségben. A rajongók énekeltek, csápoltak, hajat ráztak, buliztak. Lányok, asszonyok, férfiak, fiúk, kamaszok vegyesen, együtt. Lukács Laciék remek koncertet adtak.
Kiskunhalas hálás lehet a sorsnak, hogy alig egy hónapon belül élőben hallhattuk a rock két nagy klasszikusát. Az Omega után a Tankcsapda is összehozta a várost. Remek buli volt, köszönjük! (Lukács Laci és Sidi nyilatkozott nekünk, részletek hamarosan a Halasi Tükörben és a Pont című ifjúsági műsorban.) Pozsgai Ákos remek fotóiért kattintson ide.
Jáger Levente
Fotók: Pozsgai Ákos

Még több cikk

(►) Sose halok meg?

(►) Sose halok meg?

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal