Omega, beatmise, Lorántffy
Kultúra

Omega, beatmise, Lorántffy

Folytatódik a magyar zenei történelem meghatározó együttesének, az Omegának és a halasi Lorántffy Zsuzsanna Kórusnak az együttműködése. Május 30-án a Budapest Parkban segítették a világhírű zenekart, szombaton este pedig a felcsúti arénában énekelnek együtt. Ráadásul a színpadépítésből kivette részét a halasi Gál Dezső és csapata.

 
Annyira meggyőző és profi volt a Lorántffy Zsuzsanna Kórus a halasi református templomban megtartott Omega Oratóriumon, hogy a fellépést követően több felkérést is kaptak az énekeseink. Karcagon, majd Pozsonyban, és a Budapest Parkban, 13 ezer néző előtt szerepeltek együtt a világhírű zenekarral. Szombaton este Felcsúton, a Pancho Arénában csendül fel a Beatmise, a színpadon ezúttal is ott állnak majd a halasi kórus tagjai, akik már útra keltek.
A pódium már áll, a zenekar is nagyon készül a fellépésre. A koncertnek van egy másik halasi vonatkozása is, a színpadépítésben Gál Dezső és csapata működött közre. A Halasmédia facebook oldalon képriport látható majd a fellépésről, ugyanis Anda Péter kollégánk elutazott a kórussal Felcsútra.
Jáger Levente
Fotók: facebook.com/omegeaoratorium.music