Beatmise, halasi szereplőkkel
Kultúra

Beatmise, halasi szereplőkkel

A felcsúti Pancho Arénában is elvarázsolta rajongótáborát az Omega szombaton este. Nekünk halasiaknak külön büszkeség, hogy a koncerten ott volt a Lorántffy Zsuzsanna kórus. Andáné Vastag Andrea vezető, valamint a hölgyek, urak ismét életre szóló élményekkel gazdagodtak, a közönség pedig hálás volt minden pillanatért.

 
A magyar labdarúgó válogatott legyőzte a finneket idegenben, így megvolt a koncert alaphangulata szombaton este a felcsúti stadionban. Az Omega Beatmise előtt kivetítőkön lehetett élvezni a mérkőzést és Stieber Zoltán bombagólját. A nyolckor véget ért meccs után alig egy órával már a világhírű zenekar izzította a közönséget. A színpadon ott állhatott a Lorántffy Zsuzsanna kórus is, amely a márciusi, halasi Oratórium óta a produkció része lett.
A közel két órás fellépés nagy siker volt, az Oratóriumnál rockosabb műsort is imádják a rajongók. A kórus pedig élvezték a buli minden egyes pillanatát. A színpadtechnika egy részét pedig a szintén halasi Gál Dezső és csapata biztosította. Anda Péter kollégánk ott volt a kórussal és az első fotókat már el is küldte nekünk.

Még több cikk

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal