Zene, amennyi csak lehet!
Kultúra

Zene, amennyi csak lehet!

A kiskunhalasi Rock Life együttest diákok alkotják. Legközelebb augusztus 20-án este fél 7-kor zenélnek. Menedzserük, Nyári Anikó elmondta, már gőzerővel készülnek az ünnepi koncertre.



- Anikó, milyen feladatokat vállaltál magadra?
- Hivatalos ügyekben, fellépés szervezésében veszek részt. Talán annak is hasznát vették kezdetben, hogy  több éves zenei  tanulmányokat végeztem mind hangszeren, mind énekben. Ezek a fiatal zenészek rendkívüli szorgalommal és tehetséggel nagyrészt önálló munkát végeznek. A sikereket, eredményeket maguknak köszönhetik, és én örömmel fogadom ezt a bizalmat. Megtiszteltetésnek érzem, ha bármiben a tanácsomat kérik. Azt is nagyon fontos dolognak tartom megemlíteni, hogy a zenekart  mindenben támogatta, és segítette a Kiskunhalasi Református Kollégium Központi Általános Iskola. Lehetővé tették, hogy a zenekar  próbálhasson, és technikával is segítségünkre voltak. Ezúton is köszönjük.  
- A Rock Life alakulása óta tagcserén ment át. Kik alkotják most a formációt?
- Két hölgy van a zenekarban: az énekesünk, Horváth Nóri, valamint Zsember Zsani, aki vokalista és basszusgitáron is besegít olykor. Az erősebbik nemet Fekete Patrik(dob), Kiss Bernát(szólógitár), Sándor Dániel (billentyű, ritmusgitár), Váczi Barnabás (basszusgitár, szólógitár) képviselik.

- Milyen koncertprogrammal érkezik a főtérre augusztus 20-án a Rock Life?
- Továbbra is főként ismert külföldi rockzenékkel, de pár mostani magyar keményvonalas zenekar számaival is színesítjük majd az estét. Reméljük, tetszeni fog. A zenekar gőzerővel készül. Nagy megtiszteltetés számunkra ezen az ünnepen játszani.
- Mik a tervek az ősz második felére?
- Szeptembertől terveink között szerepel saját számok írása, fellépések, sok gyakorlás, próbák, együtt zenélés, amennyi csak lehet!
Az interjút teljes terjedelmében a Halasi Tükör augusztus 19-i számában olvashatják.
Kép-szöveg: Pál László