Halasi-mulatási
Kultúra

Halasi-mulatási

A nyár utolsó szombatján a csobbanás és napozás mellett mulatni, szórakozni is lehetett a kiskunhalasi strandon. Első alkalommal rendezték meg a fürdő fesztivált.

A könnyű műfaj sztárjai látogattak el a halasi strandra Lavati Péter szervező, a rendezvény házigazdája meghívására, aki a műsort is vezette. Kis Grófo hozta a formáját és ontotta a slágereket. Övé a nyár nagy slágere, a Bulibáró.

- Igazából ez egy közös siker Pixával. Nemcsak az enyém, hanem az övé is. Egy kicsit féltem attól, hogy népszerű lesz-e a dal vagy nem, mert ugye, a mulatóstól eltér ez a stíl, de hála Istennek, az emberek szeretik nagyon. Pixáék kerestek meg, így hoztunk össze egy találkozót. Összedugtuk a fejünket és csináltunk egy ilyen Mulatásit.

grofó

Kis Grófót Fehérvári Gábor Alfréd, a Rising Star című televíziós tehetségkutató műsor felfedezettje követte a színpadon. Külföldi számok mellett első saját sikerdala, a Marie Joe is repertoáron szerepelt. Szerzői: Kállay-Saunders András és Szakos Krisztián.

- Krisztiánnal azóta is dolgozunk együtt. Lehet, hogy ez a trió még fog alkotni. Bízom benne, mert ez jól sikerült, valóban – mondta Freddie. – Az új dalom címe: Neked nem kell. Szabó Tibi a szerzője, a Magna Cum Laude legendás gitárosa. Ezt a számot is nagyon szeretjük – tette hozzá az énekes.

alfréd

Éder Gabee a zenecsatornák egyik nagy kedvence is alaposan megmozgatta, megtáncoltatta a közönséget. A rap műfaj kedvelői G.w.M. érkezésének örülhettek. Az est sztáregyüttese, az Irigy Hónaljmirigy volt, akik derűt és jókedvet varázsoltak humoros szövegeikkel és koreográfiáikkal a strandon. A zenés produkciók mellett többek között arcfestés, rodeóbika- és sörivóverseny, valamint pónilovagoltatás is várta a közönséget.

gabee

Kis Grófóval készített interjúnkat ezen a héten, Fehérvári Gábor Alfréddel folytatott beszélgetésünket pedig a jövő héten olvashatják a Halasi Tükörben. További fotóink ITT nézhetők meg.

Kép-szöveg: Pál László