(►) Alexandra beénekelte magát a legjobbak közé
Kultúra

(►) Alexandra beénekelte magát a legjobbak közé

Kurcz Alexandra nevét néhány évvel ezelőtt az egész ország megismerhette az egyik kereskedelmi televízió zenés műsorából. A kislányból azóta tudatos tinédzserré érett, s úgy döntött, idén beadja jelentkezését a VII. Pont Karaokeversenyt. S milyen jól tette...

 
A zsűri szerint nem volt kérdéses, hogy Alexandrának ott a helye a legjobbak között, hiszen Adele Skyfall című dalával már az előválogatón is bizonyította, hogy ha egyszer kiereszti hangját, mindenki tátott szájjal hallgatja majd a produkciót. A várt siker a döntőben sem maradt el, éppen ezért a fiatal énekesnő már biztosan ott van a top9-es csoportban.
 
A zsűriasztalnál helyet foglaló hölgyek mindössze azt kifogásolták, hogy nem tudták eldönteni, milyen is valójában a diáklány személyisége, mert a produkció alatt végig merev arccal énekelte dalát. Szerettek volna tőle kicsit több érzelmet látni.
Jövő héten újabb boríték nyílik majd a Pont adásában, így kiderül az is, még kinek a dala nyerte el az ítészek tetszését annyira, hogy a legjobbak közé emeljék az előadót.
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Anda Péter

Még több cikk

Sose halok meg?

Sose halok meg?

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal

Út lélektől lélekig

Út lélektől lélekig