Négykezes zongoraest
Kultúra

Négykezes zongoraest

Második alkalommal gyönyörködhetett a hangversenytermet megtöltő közönség Kovács Andrea igazgatóasszony és Juhászné Zelei Judit zongoraművész, a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola tanárai gyönyörű együtt muzsikálásában.

 
 
 
Borbényi Márta tanárnő köszöntötte Fülöp Róbert polgármestert, Farkas Dániel alpolgármestert, Nagy-Apátiné Kuszli Beatrix tanügy-igazgatási referenst és minden jelenlévőt. Felkérte a rendezvény fővédnökét, Vágó Ferencnét, a KLIK tankerület igazgatóját megnyitója elmondására. Ezután a zene vette át a főszerepet.
A három éve közösen játszó művésztanárok keze alatt szebbnél szebb dallamok szólaltak meg, szárnyalt a muzsika négykezesben és két zongorán egyaránt. Lendületes magyar, spanyol és baszk tánc, csárdás, galopp mellett andalító románc és tavaszi dal is felcsendült. Vendégként Korponai Zsolt tanár hegedülte Monti Csárdását, Judit pedig énekelt is. A közönség pirosra tapsolta tenyerét, kiemelkedő színvonalú, jókedvű koncert hallgatói lehettünk, melyen a művészek köszönetet mondtak családjaiknak és minden segítőjüknek.

L.Molnár Anna
Fotók: Anda Péter

Még több cikk

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal

Dallista Homonyik Sándorral

Dallista Homonyik Sándorral

Dallista Sass Szilviával

Dallista Sass Szilviával