Mindenkit várunk a Sóstó partjára!
Kultúra

Mindenkit várunk a Sóstó partjára!

Máris nagyon sokan vannak a halasi Sóstó partján, ahol késő délután koncertekkel kezdődött meg az augusztus huszadikai programsorozat könnyed kikapcsolódást ígérő része. A Tegnapi Emberek örökifjú muzsikája után a Rocklife zúzott, de nagyon sokan várják azt, ami ezután következik. Fresh, Hip-Hop Boyz, Betty Love, az éjjel pedig soha nem érhet véget, tűzijáték és Mandisco lesz.

 
 
 
Mézeskalács illat lengi be a halasi Sóstó partját. Az augusztus huszadikai program zenei időutazásra hívott mindenkit. A Tegnapi Emberek melegített be, a hatvanas, hetvenes évek dalai csendültek fel, nosztalgikus hangulatot varázsolva ezzel a beach-re. A folytatásban a fiatalos lendület dominált, a Rocklife zúzós, de érett koncertje szintén nagy sikert aratott nem csak a fiatalok, hanem az idősebb korosztály körében is.
 
Az árusok, a büfék, a vendéglátóhelyek is üzemelnek már, és egyre többen  csatlakoznak az ünneplő halasiakhoz. Fél nyolctól a retro indul, a Fresh lányok után a Hip-Hop Boyz ál színpadra, kilenctől különleges tavi tűzijáték lesz, az előkészületek már kora délelőtt óta tartanak. A nyár nagy slágerének előadója Betty Love érkezik fél tíztől, utána két generáció áll egy színpadra, Mándity István és Mándty Fábió diszkója zárja a mai és nyitja a holnapot. Még nem késő csatlakozni...sőt...
Jáger Levente
Fotó: Anda Péter (GALÉRIA)