Star Academy - Az első halasi interjú
Kultúra

Star Academy - Az első halasi interjú

Fazekas Eszter a TV2 új  tehetségkutató műsorának mezőnyét erősíti. A hétvégén eldől, hogy bekerül-e abba a tizenhatos csapatba, akik beköltöznek a Star Academy-be, ez pedig csak azon múlik, hogyan énekel majd a showműsor színpadán. A zsűri mellett a nézők is szavazhatnak rá a TV2 ingyenes applikációján keresztül. A Kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumban idén érettségizett tehetség exkluzív interjút adott a Halasmédiának. Elárulja, milyen lehetőségei voltak eddig, és azt is, hogy mit jelent életében e tehetségkutató műsorban részt venni.


- Milyen lehetőségeid voltak eddig arra, hogy megmutasd a tehetséged közönség előtt?
- Eleinte elszalasztott lehetőségeim voltak, hiszen nem mertem nagyobb közönség előtt énekelni, később énekeltem iskolai/városi megemlékezéseken, szerepeltem a bibós kávéházban, illetve a ballagásomon énekeltem.
kavehazeszter
- Mit jelent az életedben a Star Academy?
- Egy hatalmas lehetőség nekem, ahol megmutathatom, mi is rejtőzik a hangomban, a személyiségemben, és remélem, hogy rengeteget tanulhatok.
- Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy benne vagy a TOP 20-ban?
- Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam a hírt. Először nem akartam elhinni, hiszen úgy indultam el, hogy „lesz, ami lesz". Megmutattam, hogy mit tudok, és örültem, hogy elég szépnek tartják a hangomat a műsorban való szerepeléshez.
- Nagyon izgulsz a hétvégi beköltöző show előtt?
- Az élő show-ig még van pár nap, így még annyira nem izgulok, a színpadra lépés előtt biztosan izgatott leszek.
fazekas eszter
- Mivel telnek most a napok a nagy start előtt?
- Az élő show előtti napok próbákkal, énekórákkal, a bőrönd bepakolásával, a családdal és a barátokkal való együttléttel telnek, hiszen ha sikerül bejutnom, erre nem lesz lehetőségem.
- Van már, akivel összebarátkoztál a mezőnyből?
- A show indulásáig nem találkozhatunk egymással, a műsor szabályzata nem engedi meg, úgyhogy újdonság lesz mindenkinek, kikkel is költözik össze.
Szöveg: Pál László
Képek: TV2, Pál László

Még több cikk

Húsvéti dallista

Húsvéti dallista

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal