Magdi először énekel Halason
Kultúra

Magdi először énekel Halason

Rúzsa Magdi és zenekara koncertezik a főtéren szeptember 10-én 22 órakor a Halasi Szüreti Napok keretében, a Városért Közalapítvány, valamint a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezésében. A népszerű énekesnő olyan slágerekkel érkezik, mint a Tejút, az Egyszer, az Április, a Szerelem…

- Végigturnézta a nyarat. Mi tölti fel, mi jelent kikapcsolódást a koncertek közötti időben?

- Nagyon szeretek olvasni. Fontos számomra a rendszeres testmozgás.  Az új legkedvesebb kikapcsolódásom a lovaglás.

- Kiskunhalason először találkozik a közönséggel. Milyen repertoárral készül?

- A nyárra minden évben tematikus sorrendet állítunk össze, és ugyanazt a színvonalat nyújtjuk minden koncerten. Az összeállított koncert repertoárjában szerepelnek a slágerek: Egyszer, Szerelem, Nélküled, Április, Tejút, Érj hozzám…

- A Halasi Szüreti Napok a szőlő, a bor és a zene ünnepe. Milyen nedűt választ legszívesebben az étlapról?

- A jó bor minden étkezéshez passzol, természetesen valamilyen finom fehér száraz bort választanék. Nagy kedvencem a furmint. A szőlő gyerekkorom óta a legkedvesebb növényem, bár sosem volt szőlősünk. Felnőttként tudtam meg hogy a szőlő, az egyik legspirituálisabb növény a földön.

rm02

Tíz éve nyerte meg a Megasztár harmadik szériáját. Hogyan értékeli az elmúlt egy évtizedet? Olyan lett, amilyennek a folytatást képzelte?

- Nagyon boldog vagyok, hogy elindultam, teljesen megváltozott az életem pozitív irányba. Az álmaim egy része teljesült, de még sok tervem van a jövőt illetően, persze mindez nem működhetne a közönség szeretete és támogatása nélkül.

A bővebb interjút a Halasi Tükör szeptember 14-i lapszámában olvashatják.

Szöveg: Pál László