Deniz megmozgatta a halasiakat
Kultúra

Deniz megmozgatta a halasiakat

Kortól és nemtől függetlenül egy emberként mozgott a tömeg ma késő este Deniz koncertjén. A népszerű rapper közel 40 percen keresztül forrósította a hangulatot a szeptemberi éjszakában. Legismertebb slágereit a halasi publikum kívülről fújta.

 
Deniz fél tíz után nem sokkal lépett a világot jelentő deszkákra. A kellő hangulatfokozásról a rapper saját DJ-je gondoskodott. Számtalan ismert sláger csendült fel, s köztük volt a legújabb, Halhatatlanok című dal is, melyet kimondottan a magyar olimpikonoknak írt.
deniz01
- Mizsér Attila olimpiai bajnok vetette fel, hogy eddig még nem készült olyan dal, ami az olimpián versenyző sportolókról szólna. Ismerve a dalaimat és a szövegeimet, lehetőséget látott abban, hogy én készítsem el ezt a slágert. Nem szerettem volna, hogy kizárólag a riói olimpiára íródjon a dal, sokkal inkább próbáltam olyan szöveget írni, amiben benne vannak a gondolataim a sportolókról és a sportról - osztotta meg velünk a részleteket a rapper, aki halasi fellépésén is egy olimpiai karikákat ábrázoló pólót viselt.
deniz02
A hangulat az első daltól az utolsóig fergeteges volt a Bethlen Gábor téren. Deniz nem felejti el honnan jött, és kik voltak rá hatással, éppen ezért amerikai példaképeiről egy külön zenei blokkban emlékezett meg.
deniz04
A koncert után a rajongók legnagyobb örömére, közel 15 percen keresztül készülhettek a közös fotók a rapperrel, aki ezt követően nyilatkozott stábunknak. A felvételeket a Halas TV Pont című ifjúsági műsorában láthatják az érdeklődők.
deniz05
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Anda Péter (galéria)