(►) Gálvölgyi János is ajánlja Dávidék koncertjét
Kultúra

(►) Gálvölgyi János is ajánlja Dávidék koncertjét

- A legközelebbi koncert ami tervben van, az a 100 gitáros egy színpadon Palladio Orchestra debütálás, bízom benne, hogy semmi nem gátol meg abban, hogy ott legyek- nyilatkozta a zene.hu érdeklődésére Gálvölgyi János, aki a zenekar imagefilmjében beszél a zene szeretetéről. A kisfilm azért lehet nekünk, halasiaknak is kedves, mert szerepel benne egy kiváló gitáros, Kis Dávid, aki tagja az új magyar szuperprodukciónak.

 
 
A Halasmédia már beszámolt arról, az a megtiszteltetés érte a halasi Kis Dávidot, hogy szerepelhet az új magyar szuperprodukcióban, a Palladio Orchestra koncertjein. Az országban, sőt egész Európában egyedülálló az, hogy egyszerre 100 gitáros penget majd a Papp László Budapest Sportaréna színpadán december 28-án. A próbák már gőzerővel folynak azért, hogy minden tökéletes legyen. Dávid is nagyon készül, számára is óriási élmény ebben a különleges előadáson zenélni. Az együttes és a produkció marketingje sem hétköznapi, meghökkentő képi világot felvonultató bemutatkozó klipek után most egy imagefilm készült, amelyben  Gálvölgyi János színművész  beszél a zene erejéről is.
- Nálam megállás nélkül szól a zene, nélküle nem is lenne igazi az életem. Szeretem a komolyzenét, a népzenét, a rockot, mindent meghallgatok. Óriási lemezgyűjteményem is van, legalább száz darabot tartok itthon régi bakelitekből, CD-kből, kazettákból- nyilatkozta a zene.hu megkeresésére a Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész, aki jelezte, a tervei szerint ott lesz a Palladio koncertjén is a Sportarénában.
- Azért kértük fel Gálvölgyi Jánost az image filmünk főszereplőjének, mert ő ugyanazt a sokszínűséget képviseli a művészetben, mint a Palladio Orchestra a zenében - tette hozzá Rácz László és Csapó Ádám, a Palladio Orchestra két producere a zenei oldal megkeresésére.
Jáger Levente