(►) Hagyományos lakodalomtól a modern esküvőig

Január utolsó előtti hétvégéje különlegesen tartalmas időtöltéssel várja nemcsak a halasiakat, hanem szerte az országból érkező vendégeket egyaránt.

 

21-én, szombaton, 18 órától az egykori ÁMK sportcsarnokában újra megrendezik a mulatás napját. Lakodalmas zenekarok és vőfélyek találkozóján szórakozhatunk, autentikus vidéki lakodalmak stílusában. A jókedvről 3 zenekar, 15 vőfély, és a sztárvendég, Polgár Peti gondoskodik. Finomságokban sem lesz hiány, a „násznépet” welcome drink és svédasztalos vacsora várja. Jegyek 4000 forintos áron vásárolhatóak a Közösségek Házában munkanapokon 8 és 16 óra között, valamint a Halasmédia ügyfélszolgálatán munkanapokon 8-20 óráig.

Másnap, 22-én, vasárnap 10 órától a Bibó István Gimnázium sportcsarnokában ismét megnyitja kapuit az Esküvőkiállítás. Ceremóniamesteri előadás, ruhabemutató, „gigatorta”, valamint tombolanyeremények várják a kilátogatókat. A kiállítóktól ötleteket, tanácsokat kaphatnak a tematikus esküvők lebonyolításán túl a különböző dekorációs kellékeken át a legmodernebb kiegészítőkig. Természetesen a hagyományos stílusú menyegzők szerelmesei is megtalálják számításaikat. Jöjjenek el, tervezzük meg együtt életük nagy napját!

Szöveg: Lunger Krisztina