Pazar standok az esküvőkiállításon

Még nem késő elindulni a Bibó István Gimnáziumba, az aulában ugyanis várják az érdeklődőket az esküvőkiállítás szervezői és kiállítói. A szakemberek délelőtt 10 óra óta fogadják az érdeklődők kérdéseit, és segítenek mindenben, ami a nagy nap tökéletességéhez szükséges.

 
Smink, ruha, frizura, dekoráció, zenekar, vőfély, meghívó, fotós, videós és még ki tudja mennyi minden kell ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön egy fiatal pár esküvője és lakodalma. Napjainkban azonban már profi szakemberek segítik a házasulandó fiatalokat.
eskuv02
A Bibó István Gimnáziumban ezekben a percekben is zajló esküvőkiállításon tényleg csak a képzelet szab határt, hiszen a kitelepült vállalkozók mindenben az érdeklődők rendelkezésére állnak.
eskuv03
Az ingyenes rendezvény bejáratánál egyből érdemes megállni és regisztráni, hiszen akik ezt megteszik, azok között a nap végén értékes nyereményeket sorsolnak ki a helyszínen.
oriastorta
Tizenhét órakor kezdődik a nap leglátványosabb eseménye, akkor rendezik meg ugyanis az évek óta nagy népszerűségnek örvendő ruhabemutatót, ahol csinos modellek vonulnak majd fel menyasszonyi ruhában. Ne késlekedjen, látogasson el Ön is erre a páratlan rendezvényre!
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Anda Péter