A szerencsés tizenhármas
Sport

A szerencsés tizenhármas

Különösebb megerőltetés nélkül győzött, mégpedig igen meggyőző fölénnyel a Kiskunhalasi FC U15-ös csapata. A fiúk idegenben, a Dunavecse ellen tettek újabb lépést a bajnoki cím felé. A tizenhármas szám ezúttal a halasiaknak hozott szerencsét.

 
A Soltvadkert elleni győztes hazai ranagdó után a Dunavecse ellen folytatta bajnoki menetelését a Kiskunhalasi FC U15-ös labdarúgó-csapata. A fiúk jól kezdték a meccset, ugyanis az 5. percben Sárközi Benjamin, míg a 8. percben Jurity Zsombor vette be a hazai kaput. A csere nélkül kiálló vendéglátók a 29. percben szépítettek, majd egy perccel később  Babud Ákos szerzett gólt. Ezzel ki is alakult a félidei eredmény.
 
A szünet után már nagyobb lendülettel fociztak a halasiak, a házigazda semmilyen ellenállást sem fejtett ki, így meg sem álltak a srácok 13 gólig. Dunavecse - Kiskunhalasi FC 1-13, a halasi gólokon Sárközi Benjamin 3, Burszki Zoárd 3, Babud Ákos 3, Jurity Zsombor, Döbrentei Dávid, Nagy Levedi István és Gyenizse Bence osztozott. A KFC jövő héten Izsákra látogat.
Kép-szöveg: Jáger Levente