Nyitott a Junior Open
Sport

Nyitott a Junior Open

Egyelőre az ifjú hölgyek vannak többségben a Merkbau Junior Open-en, de a szervező Virág István azt mondja, bárki, bármikor csatlakozhat, és akkor ez az arány megfordulhat. Az idei sorozat első állomása szerdán volt a Halasi Tenisz Club arénájában.

 
Évek óta hagyomány, hogy nyáron a fiatalok számára versenyzési lehetőséget biztosít a Halasi Tenisz Club. A Merkbau Junior Open sikere töretlen, és egyre népszerűbb az érintett korosztály körében.
juniioropen4
 
Szerdán, az első fordulóban megteltek az Erzsébet királyné téri pályák. Virág István szervező azt mondja, hogy máris élénk érdeklődés mutatkozik a sorozat iránt. Vannak régi és új szereplői is a tornának, amely átöleli az egész nyári szünetet.
junioropen1
 
Jó hangulat lengte át a pályákat és a mérkőzéseket. Fiatalos lelkesedés mellett egészen szép ütéseket, pontokat láthattunk a résztvevőktől. Megvan a versenyszellem is, és ebből egészen izgalmas mérkőzések kerekednek.
junioropen2
 
Több bibós diák is kedvet kapott a sorozatra, ami nem véletlen. Mint arról korábban beszámoltunk a gimnázium és a tenisz klub szorosabbra fűzte kapcsolatát, és testnevelésóra keretben a diákok kijárnak a teniszpályára. Virág István szervező még hozzátette: a Merkbau Junior Open nyitott, bármikor lehet csatlakozni, jelentkezés szerdánként a Halasi Tenisz Clubban.
junioropen3
Kép-szöveg: Jáger Levente