Döme Gábor világbajnoksága
Sport

Döme Gábor világbajnoksága

Az írországi Coachford-ban rendezik meg az idei Feeder Horgász Világbajnokságot, amelyen a magyar válogatott színeiben a halasi Döme Gábor is szerepel. Mint megtudtuk: nemzeti csapatunk szombaton megkezdte a versenyzést, a szerencsétlen sorsolás azonban nem segítette a fiúkat, Döme Gábor szektor hatodik helyével a válogatott legjobbja volt.

 
Évek óta stabil tagja a maghyar feeder horgászválogatottnak a halasi Döme Gábor. A tavalyi kiváló szezont követően idén is hasonlóra készül a remek sportember. A nemzeti együttes most éppen az írországi Coachford-ban versenyez, mégpedig a világbajnokság. Az előző évben Dél-Afrikában nagyon jól szerepelt a csapat, most is hasonlóra készülnek a fiúk.
gaborbe
 
Az első nap visazont nem sikerült túl jó, ugyanis a kisorsolt öt hely közül három kifejezetten gyengének számított. Ennek ellenére a csapat mindent megtett és 397 halat zsákmányolva a 25 csapatos mezőny nyolcadik helyén áll. Döme Gábor nagyon jól teljesített, ő volt a válogatott legeredményesebb versenyzője. Folytatás vasárnap.
Jáger Levente
Fotó: haldorado.hu